bekijk hier mijn portfolio

bruidsmake-up

Je trouwdag behoort tot een van de belangrijkste dagen van je leven. Op deze dag wil je je natuurlijk op je allermooist voelen en daar help ik je graag bij. Mijn bruidsarrangement bestaat standaard uit een proefmake-up en bruidsmake-up op een door jou gewenste locatie. 

proefmake-up

Voor de proefmake-up kun je bij mijn langskomen, maar ik kom ook graag bij jou langs. We zullen eerst bespreken hoe de bruiloft eruit komt te zien en wat jouw wensen zijn. Vervolgens ga ik beginnen met het aanbrengen van de proefmake-up. Ik stop deze dag pas wanneer jij helemaal tevreden bent, zo hoef jij je geen zorgen te maken over de grote dag!

op de grote dag zelf

Op de trouwdag kom ik langs op de door jou gewenste locatie en zal ik ervoor zorgen dat jij straalt. Ik breng precies dezelfde make-up aan als op de proefmake-updag, maar voor nu geldt ook dat ik pas stop wanneer jij helemaal tevreden bent. Deze dag draait namelijk helemaal om jou!

Studio Anouk Anna Maria

Heb je binnenkort een andere bijzondere gelegenheid waar je extra voor wilt stralen of ben je een bruidsgast? Dan vind ik het heel leuk om je make-up te doen. Als je zelf wensen hebt zal ik je naar jouw wensen opmaken, maar als je geen idee hebt wat voor make-up je wilt help ik je graag met (kleur)adviezen, zodat jij je die dag of avond tiptop zult voelen!

Dagmake-up: €20,-
Avondmake-up: €35,-

* Deze prijs is exclusief nepwimpers.

Andere bijzondere gelegenheid?

Studio anouk anna maria