4 Februari Wereld Kanker Dag

Ben jij iemand die getroffen is door kanker en heb je behoefte aan even ontspanning? (of ken je iemand)

Op zaterdag 4 februari is het wereldkankerdag. Een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor deze intense ziekte, een dag waarop de persoon die kanker heeft even mag vergeten dat hij of zij ziek is. Aandacht, dat is waar het ons als ondernemers om gaat. Mariska Bankras, van massagepraktijk Mariska Bankras, Maaike Mooij van schoonheidssalon Sprankeling Beautycare en Anouk van Diepen van Studio Anouk Anna Maria allen uit de Weere, slaan de handen inéén.Op deze dag zullen wij onze diensten aanbieden, zonder hier iets voor terug te willen. Wij willen onze zorg, aandacht en passie geven om ervoor te zorgen dat iemand hopelijk even het gevoel heeft niet ziek te zijn.

WAT gaan wij doen?

Mariska Bankras, Maaike Mooij en Anouk van Diepen

Wij bieden op zaterdag 4 febuari 2023 tussen 10.00 en 15.00uur diverse behandelingen aan.In overleg met u wordt bekeken welke behandeling passend is. Er kan gekozen worden uit:

 *Massage van de rug/nek/schouders*Massage van de armen/handen eventueel met het lakken van de nagels*Massage van het gezicht, decolleté, nek eventueel met hierna het aanbrengen van make-up* Massage van de voeten/onderbenenMocht u bv geen massage willen, kunnen ook alleen de nagels worden gelakt, of alleen make-up worden aangebracht. Alles gaat in overleg.

Wilt u graag een moment voor u zelf of kent u iemand die u het gunt om even te ontspannen? Meldt u dan nu aan.

Mocht het op de dag zelf onverhoopt niet gaan omdat u zich niet lekker voelt, dan is het uiteraard mogelijk de afspraak af te zeggen.Het is mogelijk om 1 behandeling te kiezen. Voor alle behandelingen geldt vol = vol. Is de behandeling van uw eerste voorkeur vol, dan kijken we of een andere behandeling ook passend voor u is.
Voor aanmelden bel Maaike: 06 30 29 99 21
Mocht zij niet opnemen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in. Zij belt u dan zo snel mogelijk terug.

AA zwart